Er du vår nye nudgelabber?

Vi søker deg som som har lyst til å være med å bygge nordens ledende atferdsbyrå

Les mer om stillingen
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Har du interesse for og/eller utdannelse innen psykologifaget og ønsker å bidra i en atferdsstartup med din kunnskap? Eller er du en praktisk anlagt forretningsstrateg som har interesse for hva som skal til for å flytte folks atferd i ønsket retning?

Da passer du perfekt hos oss i nudgelab og vi håper at du gjør som den før deg, og velger å lese videre!

Vi er et atferdsbyrå som jobber med atferdspsykologi og nudging for å forutsi og påvirke menneskers atferd. Målet er å endre vaner og å bidra til å skape bedre organisasjoner, produkter og tjenester. Nå vokser vi, og vil ha flere flinke folk på laget, som kan være med å bygge og forme byrået og sette fagområdet på agendaen i flere kommersielle og offentlige organisasjoner.

Hva vi ser etter: 

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og har interesse for atferdspsykologi og nudging, og som ønsker å være med å bidra til vekst innen dette fagområdet. Du er allsidig og fleksibel. Du er innstilt på å benytte din kunnskap og erfaring på det brede nedslagsfeltet av problemstillinger vi jobber med, og det som følger med av løsningsforslag, tekstutforming, utvikling av ulike tiltak, eller forslag til hvordan kunden kan rigge en situasjon på en ny måte.

Vi har som mål å etablere et relativt nytt fagfelt her i Norden, og med det følger behovet for nyansatte som ikke er fremmed for å komme med forslag til hva som skal til for å lykkes, og som har pågangsmot og evne til å sette ideene ut i livet. Du innehar gjerne “Pippi-mentaliteten” som trengs i en startup, som tilsier at du lever etter; Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!

I tillegg ser vi gjerne at du:

 • har utdanning innen psykologi, eller interesse for eller kunnskap om faget
 • har erfaring fra markedsføring, tjenestedesign / UX og /eller forretningsutvikling og prosjektledelse
 • ikke er fremmed for å lage innhold / tekstforslag, sette opp enkle skisser til løsning og konkrete forslag til eksperimenter
 • har god forretningsforståelse og et kommersielt hode  
 • trives med høyt tempo
 • synes det er gøy å være proaktiv og bidrar gjerne med å pitche på nye kunder 
 • har høy faglig og etisk integritet
 • trives med å holde presentasjoner og workshoper 
 • er god til å gjennomføre (få ting gjort)

Vi kan tilby:

 • Du får (nesten) utelukkende jobbe med atferdspsykologi og nudging i praksis
 • Mye frihet til å forme egen jobbhverdag 
 • Du får være med å bygge og påvirke i hvilke retning nudgelab skal utvikles videre
 • Mulighet til å jobbe heltid eller deltid
 • Samarbeide med våre rådgivere ved Psykologisk Institutt ved UiO og på BI
 • Minst èn fag-/morotur i året
 • Mac (eventuelt en Lenovo, hvis du er en sånn en) og iPhone
 • God pensjonsordning
 • Flotte kontorlokaler i Oslo 

Praktisk info: 

Andre opplysninger: Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: Så snart som mulig. Søknader blir vurdert fortløpende. 

Søknad og CV sendes til martine@thenudgelab.no

For spørsmål om stillingen, kontakt: martine@thenudgelab.no

Vi er opptatt av mangfold (på ekte), og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke uavhengig av hvem du er.

Om nudgelab

Nudgelab er et atferdsbyrå som ble startet i 2021. Siden den gang har vi blant annet jobbet med kunder som Vy, No Isolation, Gjensidige, Bane NOR, Rådgivende Ingeniørers Forening, DnB, Loop, TV 2, Handelens Miljøfond, og SpareBank 1 Østlandet.

Mye av kjernen i det vi gjør handler om å observere folks atferd, og bruke dette som utgangspunkt for å finne ut hva som skal til for å flytte den. Vi jobber etter en etablert metode som er utgangspunkt for de aller fleste prosjektene våre. Eksempler på problemstillinger vi jobber med er: Hva skal til for at unge sparer til pensjon, hva skal til for at forbrukere reduserer bruk av plastposer, hvordan forbedre bruksverdien til et produkt? 

Vi er opptatt av å gjøre praktiske eksperimenter og teste hva som skaper atferdsendring. Dette innebærer å teste tidlig og mye ulikt, og skalere det som viser seg å gi ønsket resultat. Vi jobber forskningsbasert gjennom å alltid søke litteratur for å skaffe oss innsikt i hva som er gjeldende på det aktuelle temaet i tillegg til å skaffe ny innsikt gjennom observasjoner og mer tradisjonelle måter som intervjuer, spørreskjema og brukertester.

Søknadsfrist: 12. juli

No items found.